Menu
Green Leaves goes up in the air!

Drone opnames

VOLLEDIG GECERTIFICEERD!

De regels rondom het drone vliegen zijn de afgelopen jaren aanzienlijk aangescherpt. Logisch ook, want je bent met een drone deelnemer aan het luchtruim. En daar gelden en zijn specifieke regels voor. 

Green Leaves Productions heeft het afgelopen jaar flink geïnvesteerd en geïnformeerd om alle benodigde certificaten te bemachtigen voor het vliegen met drones in de open maar ook in de specific area’s!

Vanaf nu zijn we dus met Green Leaves Productions officieel UAS Operator en dit houdt in dat wij mogen vliegen in de gespecificeerde categorieën. Denk hierbij aan bijvoorbeeld, Vliegbasis Volkel of Eindhoven. Maar ook natuurgebieden, bebouwde gebieden, maritieme locaties.  

GreenLeaves_SetoVerview

Drone diensten

  • Vastgoed en bouwprojecten
  • Commerciële shoots 
  • Reizen, natuur en omgeving
  • Evenementen, beurzen en festivals
  • Tv-reportages en live uitzendingen

Certificering

Via het CAA-NL (ILT) hebben wij de Operational Authorisation ontvangen de Exploitatievergunning om aanvragen te mogen doen voor de SPECIFIC gebieden in Europa voor dronevluchten. Deze is afgegeven door de Inspectie Leefomgeving en Transport. (Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) 

Dit stelt ons in staat om dronevluchten in heel de EU te maken bij o.a. CTR gebieden zoals luchthavens. 

Zowel verzekeringen als de aanvragen zullen wij volledig voor u uithanden nemen. Dat is immers onze specialisatie. 

RT-Operator & rt-certificering

Hoi daar, raad eens? We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen! Vanaf 2023 hebben we onze eigen RT (radio-telefoon) set-certificering! Dit betekent dat we gemakkelijk kunnen communiceren met de CTR-toren of FIC met onze eigen set. En dat is niet alles! We hebben een top-of-the-line Sirio-antenne om een ​​eenvoudige communicatie te garanderen. Bovendien beheert ons deskundige team een geavanceerde Icom-set die ongeëvenaarde prestaties levert. Vertrouw ons, we hebben geen kosten gespaard om u de BESTE resultaten te brengen. Om het allemaal af te maken, hebben we wat spannende updates die we binnenkort met u zullen delen. Dus, houd je vast en blijf op de hoogte voor meer informatie!

Bij onze organisatie zijn we verheugd om een uitgebreid scala aan diensten aan te bieden om aan uw luchtvaartbehoeften te voldoen. Zelfs als u alleen een RT-operator nodig heeft, kunt u op ons rekenen. Ons team is toegewijd aan het waarborgen van alle communicatie tussen de TOWER en de piloot prompt en efficiënt wordt onderhouden, waardoor een veilige situatie op de grond en in de lucht ontstaat. We begrijpen dat veiligheid van het grootste belang is, daarom ondergaan onze RT-operators rigoureuze training- en certificeringsprogramma’s om ervoor te zorgen dat ze deskundig zijn uitgerust om elke situatie die zich kan voordoen aan te kunnen pakken. Met onze diensten kunt u er zeker van zijn dat u een betrouwbare partner heeft die zich richt op het leveren van de hoogste standaard van veiligheid en professionaliteit in al uw luchtvaartbehoeften.