Menu
Green Leaves goes up in the air!

Drone opnames

VOLLEDIG GECERTIFICEERD!

De regels rondom het drone vliegen zijn de afgelopen jaren aanzienlijk aangescherpt. Logisch ook, want je bent met een drone deelnemer aan het luchtruim. En daar gelden en zijn specifieke regels voor. 

Green Leaves Productions heeft het afgelopen jaar flink geïnvesteerd en geïnformeerd om alle benodigde certificaten te bemachtigen voor het vliegen met drones in de open maar ook in de specific area’s!

Vanaf nu zijn we dus met Green Leaves Productions officieel UAS Operator en dit houdt in dat wij mogen vliegen in de gespecificeerde categorieën. Denk hierbij aan bijvoorbeeld, Vliegbasis Volkel of Eindhoven. Maar ook natuurgebieden, bebouwde gebieden, maritieme locaties.  

GreenLeaves_SetoVerview

Drone diensten

  • Vastgoed en bouwprojecten
  • Commerciële shoots 
  • Reizen, natuur en omgeving
  • Evenementen, beurzen en festivals
  • Tv-reportages en live uitzendingen

Certificering

Via het CAA-NL (ILT) hebben wij de Operational Authorisation ontvangen de Exploitatievergunning om aanvragen te mogen doen voor de SPECIFIC gebieden in Europa voor dronevluchten. Deze is afgegeven door de Inspectie Leefomgeving en Transport. (Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) 

Dit stelt ons in staat om dronevluchten in heel de EU te maken bij o.a. CTR gebieden zoals luchthavens. 

Zowel verzekeringen als de aanvragen zullen wij volledig voor u uithanden nemen. Dat is immers onze specialisatie. 

“Kunnen jullie de drone hier ook even uitlaten?” “Ah je kunt hem hier toch wel eventjes omhoog doen om een tof shotje te nemen?”….