Menu
Senior editor A.K.A. stille Willie

Alexander Koeyers – Senior Editor

Een samenwerking van het eerste uur! Alexander Koeyers (35) uit Curaçao maakte twaalf jaar geleden voor het eerst kennis met ons bedrijf, toen het nog Studio Versteegh heette. Mike was op zoek naar een editor en kwam via via bij Alex terecht. En deze editor bewees zich meteen: op een docentencongres in Helmond kreeg hij 15 “same-day” edits voor elkaar terwijl Mike en zijn team elk halfuur voorbijkwamen met nieuw materiaal. Een mooie binnenkomer!

Na zijn studie cameraman begon Alex als freelancer bij een kickboksorganisatie, waar hij vooraf opgenomen video’s monteerde voor een realityshow. Al snel groeide hij door naar regisseur van de live-uitzendingen; hij was verantwoordelijk voor de regiewagen met als taak om wereldwijd te schakelen binnen de kickboksgala’s. In de avonduurtjes werkte hij nog steeds voor Studio Versteegh – ambitieus toch? Ook andersom was het een vruchtbare samenwerking: als Alex verlegen zat om een cameraman, belde hij Mike op. Zo nam de editor hem maar liefst twee keer mee naar Thailand voor een opdracht.

Op den duur kon Mike het niet meer alleen af: hij moest een editor aannemen. En Alex was wel toe aan een nieuwe uitdaging. Eén en één is twee! De eerste maanden was Alex enorm aan het knallen: in twee maanden tijd werkte hij productiewerk aan een halfjaar af. Inmiddels is hij onmisbaar als rechterhand van Mike, en heeft hij de ambitie om Green Leaves naar een hoger niveau te tellen. Hij noemt zichzelf de meest rustige persoon binnen de harde kern, met een heldere focus. Geef Alex maar gewoon een boel materiaal en hij maakt er iets moois van. Editen is zijn grootste passie. Buitenlandse klussen vindt hij het allermooist om te doen – als het even kan het liefst in warme landen! Zijn droom? Van Green Leaves een miljoenenbedrijf maken!

Wist je dat…

  • Alexander de rechterhand is van Mike? Onmisbaar dus!
  • Alex het liefst buitenlandklussen in warme landen doet?
  • Alex ook Mike wel eens meegenomen heeft voor klussen?

Alexander's weetjes