Menu

Gijs ter Beek – Stagiaire/Cameraman & -assistent

Vroeger knutselde Gijs (22) uit Venlo filmpjes in elkaar met Movie Maker op de iPad, tegenwoordig wordt hij zelfs uitgenodigd om te komen stagelopen. Wij zien veel potentie in deze jonge filmmaker dus die wilden wij natuurlijk graag binnenhalen! Wist je dat Gijs eerst Junior Accountmanager heeft gestudeerd? Maar hij vond er niets aan… Later kwam hij bij de opleiding tot filmmaker op het Koning Willem I College terecht; films maken is iets wat hij écht leuk vindt. Ambitieus is hij ook: inmiddels zit Gijs in zijn vierde jaar en maakt hij plannen om hierna zijn eigen bedrijf te starten.

Wat heb je daarvoor nodig? Juist: ondernemerskwaliteiten! En wat is een betere leerschool dan een succesvol bedrijf dat deze kwaliteiten al bezit? Mike belde Gijs met een aanbod dat hij niet kon weerstaan. Mike vindt het leuk om jongeren het vak te leren en Gijs is enthousiast over de ervaring die hij bij Green Leaves kan opdoen. Mooi toch, een stagiaire die zo zijn best doet?

Gijs gaat vaak mee op pad als Mikes camera-assistent. Bovendien gaat hij op dit moment met Sanne, Kimberley en Pleunie regelmatig mee naar België om wekelijks TV-items te draaien voor Kanaal Z. Tijdens zijn eerste stageweek werd hij al gelijk in het diepe gegooid: hij was bezig met de Behind The Scenes-video’s van de leadershoot met dertig dames in de race voor Miss België 2022 – in Egypte! Bovendien assisteerde hij D.O.P. Tommy tijdens dit toffe project. Over vijf jaar heeft deze ambitieuze filmmaker zijn eigen bedrijf met vaste klanten, maar voor nu mogen wij uit zijn talenten putten!

Wist je dat…

  • Gijs eerst de opleiding tot Junior Accountmanager heeft afgerond?
  • Gijs door Green Leaves werd uitgenodigd om stage te lopen? Omgekeerde wereld!
  • Gijs over 5 jaar een succesvol eigen productiehuis met vaste klanten heeft?

Gijs's weetjes

Gijs eerst de opleiding tot Junior Accountmanager heeft afgerond?
Gijs door Green Leaves werd uitgenodigd om stage te lopen? Omgekeerde wereld!
Gijs over 5 jaar een succesvol eigen productiehuis met vaste klanten heeft?