Menu
Creatief brein & de 007 onder de cameramannen

Mike Versteegh – Executive Producer

Executive producer, directeur, CEO, director of photography – geef het beestje maar een naam! Mike Versteegh (31) uit Helmond begon in 2009 met Studio Versteegh in zijn geboortestad, dat vier jaar geleden uitgroeide tot Green Leaves. Zijn passie voor media bloeide op toen hij als vrijwilliger voor de lokale omroep in Helmond en Gemert werkte. De hbo-studie Journalistiek trok zijn interesse, maar omdat hij zakje voor zijn havodiploma, besloot hij op het ROC in Utrecht voor cameraman te studeren. Tijdens die studie is het bedrijf al geboren!

Na een heleboel camerawerk liet hij zich omscholen tot geluidsman, waarna hij de meest toffe projecten mocht doen. Zo ging hij mee als cameraman en geluidsman voor mediabedrijf Boomerang naar de Olympische Spelen in Zuid-Korea en Rio. Daarna mocht hij voor reclamebureau Lukien uit Ede een persreis maken naar Amerika, samen met ervaren cameraman Erwin Steen. In de jaren die volgden probeerde Mike een van zijn dromen waar te maken: het maken van een speelfilm. Olaf en de Verborgen Poort was een echt passieproject, waarbij hij met 125 mensen op de set stond te werken. Na bijna vier jaar werd het project helaas afgebroken wegens tekort aan financiële middelen.

Zo’n vier jaar geleden groeide zijn onderneming uit de kinderschoenen. Hij begon met het bouwen van een team en veranderde de naam van Studio Versteegh naar Green Leaves. Waar de inspiratie voor deze naam vandaan komt? Mike reisde door Marokko en ontdekte richting de Sahara stukken terrein die bewerkt werden om vruchtbare grond te creëren. Zonder continue inspanning en samenwerking, groeit er niets. Een mooie metafoor voor ons bedrijf! Het team van Green Leaves is de stam die de takken van haar klanten voedt. En de boom is in volle bloei: dit sterke team vliegt heel de wereld over voor allerlei bijzondere filmprojecten, van Tokio tot Aruba en van Egypte tot Oostenrijk.

Om die samenwerking en vruchtbaarheid te onderhouden, wil Mike met maximaal tien personen in zijn team blijven werken. Een kleine groep die de kracht heeft om sterke video’s te maken over de hele wereld. En zo nu en dan lekker genieten van een uitje of vrijdagmiddagborrel. Want gezelligheid is natuurlijk heel belangrijk! Het team is dan ook zijn grootste trots en wie weet waar Mike het bedrijf nog gaat brengen…

Wist je dat…

  • Mike vroeger als cameraman en geluidsman mee mocht naar de Olympische Spelen?
  • Mike jarenlang in de horeca heeft gewerkt?
  • Mike zijn team klein wil houden, met maximaal tien personen? Zo wil hij de kracht van samenwerken behouden!

Mike's weetjes