Menu

Pleunie van den Hurck – Stagiaire/Editor & Redactie

Noem een onderwerp en deze jonge meid uit Oisterwijk kan er zo over meepraten; vierdejaars AVA-student Pleunie (20) is een echte multipassionate! Ons bedrijf trok haar aan om stage te komen lopen. En Pleunie is iemand die naar haar eerste gevoel luistert, want dat heeft het altijd bij het rechte eind. Bovendien is ze doorzettend, volhoudend, creatief met visueel inzicht en lekker eigenwijs – net als onze eigenaar Mike! Ze zegt heel weinig slaap nodig te hebben en kreeg zichzelf vroeger in slaap door verhalen te bedenken in haar hoofd. Storytelling zat er duidelijk al vroeg in… En dus toen ze de studie AVA begon, voelde ze zich alsof ze in een walhalla terechtkwam!

Pleunie werkt heel persoonlijk aan zichzelf en daar is ze trots op. Omdat ze tijdens haar vorige stage niet zoveel heeft geleerd, doet ze nu dubbel en dwars haar best om bij ons zoveel mogelijk te leren. En dat lukt haar zo goed dat ze nu de rechterhand van Alex is! Wat ze na haar studie gaat doen? In elk geval een maand naar Japan om de cultuur te ervaren! Verder vindt ze het belangrijk om zichzelf te blijven prikkelen, uitdagingen te zoeken. En wie weet staat er ooit nog het maken van een psychologische thriller op de planning. Dat is nog eens bijzonder, hè?

Haar eerste project is het editen maar van liefst dertig video’s voor Miss België 2022 – wat een uitdaging! Samen met Alex gaat ze wat dieper duiken in color grading. Daarnaast zetten we haar regelmatig in als redacteur op locatie. Pleunies passie om het beste uit andere mensen te halen is erg groot en het afnemen van interviews is dan ook echt een van haar talenten. En als je binnenkort een paar Behind The Screnes-video’s op onze website ziet verschijnen… dikke kans dat die dan door haar zijn gemaakt!

 

Wist je dat…

  • Pleunie zichzelf vroeger in slaap kreeg door verhalen te bedenken?
  • Pleunie volgend jaar een maand naar Japan gaat om de cultuur te ervaren?
  • Pleunie ooit wel een psychologische thriller zou willen maken?

Pleunie's weetjes